Wie is Bart

Studies

Ervaring

Bart De Temmerman is een sportieve vader van 2 kinderen, woont samen met Olympisch atlete Katleen De Caluwé. Sport is iets wat Bart al langer drijft. Zo nam hij op nationaal en internationaal niveau deel aan de verschillende disciplines zoals de Granfondo Stradi Bianchi, het wereldkampioenschap halve triatlon en de Belgische kampioenschappen atletiek. Je kan het al raden: sport is een rode draad doorheen het gezin De Temmerman – De Caluwé. “Maar alles gebeurt in evenwicht, zodat we alles voor de volle 100% uit onszelf kunnen halen.”

Deze personal coach heeft een diploma Lichamelijk Opvoeding en tal van getuigschriften ter vervolmaking op zak. Denken we aan het getuigschrift voor functioneel trainer, wellness management, Trainingpeaks level en meer. Daarnaast heeft Bart ook al 20 jaar ervaring als persoonlijke coach op de teller. “Hierdoor kan ik de situatie van verschillende sporters goed inschatten en erop inspelen. Door mijn sportieve achtergrond weet ik ook wat nodig is om een bepaald doel te bereiken en daar ontzettend veel voldoening uit te halen. De sleutel hiervoor ligt in de structuur en de kwaliteit van het bewegen of het sporten.”

Als je bij Bart over de vloer gaat voor een rondje personal coaching, zal je merken dat Bart de nadruk legt op kwaliteit. Het zijn net die trainingen in combinatie met advies en begeleiding die jouw prestaties naar een hoger niveau tillen zodat je met de glimlach jouw doel bereikt. Die doelstellingen liggen natuurlijk voor iedereen anders: een eerste keer de Ronde van Vlaanderen fietsen, 5 km lopen, de Mont Ventoux beklimmen of zelfs het voorbereiden van een pijn- en blessurevrije fietsvakantie. “Met 20 jaar ervaring als personal trainer en een dosis wetenschappelijk onderbouwde kennis ben ik zeker de juiste sportcoach op de juiste plaats.”

Maar ook jonge sporters en atleten kunnen bij Bart terecht. “Als je hun motivatie in het juiste trainingsschema kan gieten en de prikkels die hun lichaam nodig heeft op de juiste tijdstippen kan geven, kan je samen enorm veel bereiken.”

Met jouw coach, een niveau hoger!

Coach Bart - Bart De Temmerman - Driekoningenplein 1 - 9820 Merelbeke (Gent - Oost-Vlaanderen) België - T+32 475 72 46 84 - info@coachbart.be
(Plan je route via Google Maps) - © 2018, Alle rechten voorbehouden